تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان پایگاه تخصصی انروید و آدرس androidha2.LXB.irلینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
کدQRوبلاگ
حتما قرار دهید کد را کبی کرده دروبلاگ خود قرار دهید
جدال برترینها؛ مقایسه کامل «گلکسی اس4» و «اچتیسی وان»
طراحی و سختافزار
در این زمینه اچتیسی و سامسونگ کاملاً متفاوت از یکدیگر عمل کردهاند؛ سامسونگ با استفاده از پلاستیک پلیکربنات سعی کرده تا گوشی را هرچه سبکتر و باریکتر طراحی کند و اچتیسی با استفاده از آلومینیم سعی در ایجاد حس خوب به کاربر و کیفیت ساخت بالاتر داشته است.
در حقیقت طراحی ظاهری گلکسی اس ۴ بسیار به گلکسی اس ۳ شبیه است و شاید از جلو نتوانید این دو گوشی را از یکدیگر تشخیص دهید. سامسونگ اینبار تصمیم گرفته تا بلندگوی گوشی را در پایین قرار دهد که به نظر تصمیم جالبی نمیآید چرا که ممکن است هنگام گرفتن گوشی در دست روی بلندگو را بپوشانید. شاید مهمترین مزیت تصمیم سامسونگ برای استفاده از پلاستیک قابلیت تعویض باتری باشد و قابلیت افزودن حافظه با یک MicroSD نیز برای برخی کاربران بسیار مفید خواهد بود هرچند وان ظرفیت ۳۲ یا ۶۴ گیگابایتی وان نیز مناسب به نظر میرسد.
اچتیسی وان به نظر تلفیقی از گوشیهای آیفون ۵ و بلک بری Z10 در جلو و اکسپریا پی در پشت میآید. بدنه گوشی تماما آلومینیمی به جز در لبهها میباشد که نه تنها بسیار زیبا به نظر میرسد بلکه بسیار خوش ساخت و با کیفیت است. با وجود اینکه وان کمی قطورتر از گلکسی است اما چون در لبهها باریکتر شده است هنگام گرفتن گوشی در دست متوجه این تفاوت نخواهید شد.
برتریهای گلکسی اس ۴: باتری قابل تعویض، اسلات کارت حافظه، صفحهنمایش بزرگتر در ابعاد کوچکتر، باریکتر، سبکتر، جایگیری بهتر دکمه پاور، دکمه Menu
برتریهای اچتیسی وان: ظاهر جدید و زیباتر، کیفیت ساخت بسیار بالاتر، اسپیکرهای قدرتمند در جلو
برنده از نگاه فارنت: اچتیسی وان
صفحهنمایش
این روزها صفحهنمایش بزرگ و باکیفیت برای یک اسمارتفون پرچمدار از مهمترین ملاکهای انتخاب به شمار میرود. درست مانند طراحی، صفحهنمایش این دو گوشی نیز بسیار متفاوت طراحی و ساخته شده است.
اچتیسی از یک پنل Super LCD 3 با اندازه ۴٫۷ اینچ و وضوح ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل بر اینچ استفاده کرده و سامسونگ پنل Super AMOLED HD بزرگتر ۵ اینچی با همان وضوح ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل را انتخاب کرده است. در نگاه اول شاید بگویید صفجهنمایش کوچکتر وان با تراکم پیکسلی ۴۶۹ پیکسل بر اینچ نسبت به تراکم پیکسلی ۴۴۱ در گلکسی اس ۴ تصاویر را واضحتر نشان میدهد اما خوب است بدانید تفاوت این دو در وضوح به هیچ وجه با چشمان غیرمسلح حتی از فاصله بسیار نزدیک قابل تشخیص نیست حتی با وجود اینکه چیدمان پیکسلها در گلکسی از نوع PenTile است. به نظر میرسد تصمیم اچتیسی برای استفاده از صفحهنمایش کوچکتر برای حفظ اندازه مناسب گوشی و همچنین کار کردن راحتتر باشد هرچند که گلکسی اس۴ با وجود صفحهنمایش بزرگتر ابعادی تقریباً برابر دارد. همچنین باید توجه داشته باشید که پنلهای فولاچدی تفاوت فاحشی با پنلهای اچدی سال گدشته ندارند و شاید در نگاه اول شما را چندان شگفتزده نکنند.
از وضوح تصویر که بگذریم پنلهای AMOLED همیشه رنگها را بیش از حد اشباع میکردهاند و این مسأله برای برخی کاربران مثبت و برای برخی دیگر یک نکته منفی به شمار میرود. سامسونگ اینبار از حالت Adobe RGB استفاده کرده که دقت رنگها را نسبت به نسلهای قبلی بسیار بهتر کرده است. هرچند باز هم میتوان گفت که پنل SuperLCD3 در وان بهترین دقت رنگ را در همه صفحهنمایشها داراست و به اعتقاد خیلیها بهترین صفحهنمایش موجود در موبایلها به شمار میرود.
مورد بعدی کنتراست و عمق رنگها و روشنایی است؛ صفحهنمایشهای AMOLED همواره عمیقترین رنگ مشکی را داشتهاند و اینبار گلکسی اس ۴ حتی بهتر از نسلهای گذشته عمل کرده و به خاطر اینکه پیکسلها را در نقاط مشکی خاموش میکند به صورت تئوری کنتراست بینهایت دارد. در مقابل اچتیسی وان بهترین کنتراست را در پنلهای غیر AMOLED دارد که این عدد در روشنایی حداکثر حدود ۱۵۸۰ است. برای مقایسه آیفون ۵ کنتراست ۱۳۲۰، لومیا ۹۲۰ حدود ۱۰۶۵، اکسپریا زد ۷۰۵، باترفلای ۱۱۰۴ و اپتیموس جی پرو ۱۴۸۹ کنتراست دارند.
مورد دیگر خوانایی صفحه زیرنور آفتاب است. در تئوری روشنایی بیشتر باید به معنای خوانایی بهتر باشد و گلکسی اس ۴ با روشنایی حداکثر ۴۰۴ cd/m2 باید مغلوب وان با روشنایی حداکثر cd/m2 باشد اما در عمل به علت بازتاب کمتر نور از صفحهنمایش گلکسی اس ۴ عملکرد بهتری در زیر نور مستقیم خورشید دارد.
برتریهای گلکسی اس ۴: صفحهنمایش بزرگتر، کنتراست بهتر و عمق رنگ مشکی بیشتر، خوانایی بهتر زیر نور آفتاب، قابل استفاده با دستکش
برتریهای اچتیسی وان: دقت رنگ بالاتر، وضوح تصویر و زاویه دید کمی بهتر
برنده از نگاه فارنت: مساوی
باتری
هر چقدر هم که گوشی قدرتمند و زیبایی داشته باشید اگر در بیرون از منزل ناگهان شارژ باتری آن تمام شود و به شارژر دسترسی نداشته باشید بسیار از آن ناامید خواهید شد. پس بهتر است ببینیم گلکسی اس ۴ عمر شارژ بهتری دارد یا اچتیسی وان.
ابتدا در نظر داشته باشید که برای این مقایسه از نسخه GT-I9505 گلکسی اس ۴ استفاده شده که از پردازنده Qualcomm Snapdragon 600 استفاده میکند و نتایج احتمالاً با نسخه GT-I9500 با پردازنده Exynos 5 Octa متفاوت خواهد بود.
اچتیسی از باتری ۲۳۰۰ میلیآمپری و سامسونگ از باتری ۲۶۰۰ میلیآمپری استفاده کردهاند. از نظر مدت زمان مکالمه هر دو گوشی زمان خوب بالای ۱۳ ساعت را کسب کردهاند و گلکسی اس ۴ با ۱۳ ساعت و ۵۳ دقیقه حدوداً یکربع بیشتر دوام خواهد آورد. البته این تفاوت را احتمالاً متوجه نخواهید شد.
در تست مرور وب که هر ده دقیقه یک صفحه جدید بدون محتوای فلش به نمایش در میآید، اتصال از طریق WiFi برقرار شده و روشنایی صفحه روی ۵۰ درصد تنظیم شده است اچتیسی وان با حدود ۱۰ ساعت وبگردی بر گلکسی اس ۴ با ۸ ساعت و ۴۲ دقیقه غلبه کرده و در صدر قرار گرفته است.
در تست پخش ویدئو گوشیها در حالت Airplane قرار گرفته و زمان دوام آنها از شارژ کامل تا ۱۰ درصد در حالت روشنایی ۵۰ درصد آزمایش شده است. گلکسی اس ۴ با زمان ۱۰ ساعت و ۱۶ دقیقه میتواند حدود یک ربع بیشتر برایتان فیلم پخش کند.
حالا در یک تست جامع اگر روزانه یک ساعت تماس تلفنی، یک ساعت وبگردی و یک ساعت تماشای ویدئو داشته باشید گلکسی اس ۴ حدود ۶۳ ساعت و وان حدود ۴۸ ساعت دوام خواهند داشت. این نتیجه احتمالاً به علت مدیریت بهتر انرژی در حالت استندبای در گلکسی است و کاربران پراستفاده چنین اختلاف زیادی را احساس نخواهند کرد؛ هر چند اگر استفاده شما به شرایط آزمایش نزدیک باشد گلکسی اس ۴ بسیار بیشتر برایتان دوام خواهد آورد.
برتریهای گلکسی اس ۴: عمر شارژ بهتر در مکالمه و تماشای ویدئو، عمر شارژ بسیار بهتر در استندبای و استفاده عادی
برتری اچتیسی وان: عمر شارژ بهتر در وبگردی
برنده از نگاه فارنت: گلکسی اس ۴
رابط کاربری و امکانات نرمافزاری
بسیاری کاربران رابط کاربری خالص اندروید را ترجیح میدهند اما حداقل از نظر من هر دو رابط کاربری تاچویز سامسونگ و سنس اچتیسی با دارا بودن سرعت بالا امکانات بسیار خوب و بهتری نسبت به اندروید خالص را ارائه میدهند.
گلکسی اس ۴ از اندروید ۴٫۲٫۲ با رابط کاربری TouchWiz و وان از اندروید ۴٫۱٫۲ و رابط کاربری Sense 5.0 بهره میبرند که البته آپدیت اندروید ۴٫۲٫۲ برای اچتیسی وان نیز قرار است به زودی عرضه شود.
بگذارید از صفحه قفل یا همان لاک اسکرین شروع کنیم. گلکسی اس ۴ یک صفحه قفل شبیه به گلکسی اس ۳ دارد با این تفاوت که به جای افکت آب این بار افکت زیبای یک اشعه نور نمایش داده میشود. گلکسی اس ۴ به لطف نسخه جدید اندروید قابلیت قرار دادن ویجتهایی مانندایمیل، پیامک، موزیک پلیر و … را در صفحه قفل دارد و یک سوایپ به چپ اپلیکیشن دوربین را به سرعت اجرا میکند. صفحه قفل سنس ۵ دیگر آن حلقه نسخههای قبلی را ندارد اما کماکان ۴ شرتکات برای اجرا اپلیکیشنها و یک آیکن قفل برای آنلاک کردن گوشی در پایین قرار داد (شرتکاتها در صفحه اصلی و صفحه قفل مشترک هستند.)
در مورد نوتیفیکیشنها گلکسی اس ۴ بار دیگر به لطف اندروید ۴٫۲ دارای سوییچهای مختلفی برای تنظیمات متفاوت است که با فشار دادن دکمه بالای سمت راست به لیست کامل آنها دسترسی خواهید داشت؛ هرچند که این سوییچها در نسخههای قبلی تاچویز نیز وجود داشت. همچنین امکان تغییر روشنایی صفحه و حالت تنظیم خودکار نیز وجود دارد. اما متأسفانه در نوتیفیکیشن اچتیسی وان تنها گزینهای برای حالت ذخیره انرژی Power Saving وجود دارد و خبری از سوییچهای کاربردی نیست؛ این عیب که یکی از بزرگترین معایب سنس ۵ محسوب میشود را میتوان با نصب اپلیکیشنهایی مانند Notification Toggle حل کرد.
در مورد صفحه اصلی لانچر میتوان گفت که گلکسی اس ۴ تغییر زیادی نسبت به گلکسی اس ۳ نداشته است اما سنس ۵ در وان صفحهای به نام BlinkFeed را اضافه کرده است. این صفحه که به اپلیکیشن فلیپبورد شباهت دارد اخبار مورد علاقه و آپدیتهای شما را از شبکههای اجتماعی بر روی صفحه میآورد اما متأسفانه امکان غیرفعال کردن آن وجود ندارد.
کشوی اپلیکیشنها در وان حالا با یک ساعت و پیشبینی آب و هوا همراه است که به نظر غیرضروری میآید و تعداد اپلیکیشنهای قابل مشاهده در هر صفحه را کاهش داده است.
برای مالتیتسکینگ خوشبختانه اچتیسی تسک سوییچر قبلی را رها کرده و حالا میتوانید نهایتاً تا ۹ اپلیکیشن را همزمان مشاهده کنید و با سوایپ به بالا یا پایین آنها را ببندید. نکته منفی این سوییچر محدودیت تعداد و همچنین نداشتن آیکن برنامه برای شناسایی سریعتر است. گلکسی اس ۴ به همان شیوه پیشفرض اندروید برای مالتی تسکینگ قناعت کرده که به نظر انتخاب بهتری میآید.
سامسونگ مانند همیشه امکانات نرمافزاری ویژهای را در گلکسی اس ۴ جای داده است. اولین مورد Air View عملکردی شبیه به S Pen گلکسی نوت ۲ را با انگشتانتان شبیهسازی میکند و میتوانید با نگاه داشتن انگشت با فاصله از صفحه محتوای پیامکها یا آلبوم تصاویر را ببینید.
قابلیت جدید بعدی Air Gestures نام دارد؛ این قابلیت با استفاده از سنسور مادون قرمز جلوی گوشی قابلیت تعویض آهنگ و تصاویر، اسکرول صفحات وب و جواب دادن به تماس ها را با حرکت دست با فاصله از گوشی امکانپذیر میکند. بدین ترتیب اگر دستانتان خیس یا کثیف باشد نیاز به دست زدن به گوشی نخواهید داشت.
چهار گزینه Smart نیز در تاچویز قرار داده شدهاند: Smart Pause هنگام پخش ویدئو وقتی چشم از صفحه بردارید ویدئو را متوقف میکند؛ Smart Scroll وقتی به پایین صفحه وب میرسید با تشخیص چشمانتان صفحه را اسکروی میکند؛ Smart Stay تا زمانی که به صفحه نگاه میکنید آن را روشن نگاه میدارد و Smart Rotation از چرخش اشتباه صفحه هنگامی که دراز کشیدهاید جلوگیری میکند.
همچنین قابلیت Multi Window امکان اجرای همزمان دو اپلیکیشن را در کنار هم فراهم میکند که میتواند برای بسیاری کاربران مفید باشد؛ ویدئو پلیر نیز میتواند به صورت یک پنجره جداگانه روی دیگر
برتریهای گلکسی اس ۴: نسخه جدیدتر اندروید، سوییچهای نوتیفیکیشن، Air View، Air Gestures، چهار ویژگی Smart، Multi Window